Description

Westgreen pioneered an advance in basement construction technology to implement a two-storey excavation below the existing house and to the very boundaries of the site, creating additional space for the client and their family.

The contemporary remodelling of the interior combines impressive volumes with subtle transparency. The spaces open up to provide exciting vistas through the house or quietly retreat to create intimate privacy.

“Westgreen are very capable of workmanship of a high standard… We have worked closely with them on several projects and found them more than able to rise to our expectations. They have within their team people who are proficient, experienced and a pleasure to work with when seeking the standards our clients expect.”
Adrian Lees, Architect, Powell-Tuck Associates

“I have found Westgreen to be a capable and professional company. The remodelling of my family home was a major construction project involving many trades – all of whom were evidently very well managed by the construction team… I would, without reservation, recommend Westgreen for any such future work.”
Client

At the Sharp End, Ground Engineering (pdf)