Description

Westgreen Construction successfully completed the renovation of Pace London’s galleries and office space at 6 Burlington Gardens in October 2012.

‘Calder After The War’ marked Westgreen’s Phase 3 works, working on lighting programming with the architect, installing new motorised blinds to ground floor galleries and completing extra joinery on evenings and weekends prior to and during exhibition turnaround.

Coinciding with this Westgreen Studio were appointed to assist with the design and installation of displays and furniture for Pace’s ‘Calder After The War’—an exhibition which filled both floors of the west wing of the Royal Academy.

Credits
All works by Alexander Calder © 2013, Calder Foundation, New York / DACS, London
Images courtesy Pace London
Photography: Stephen White