Description

A refurbishment for architects and interior designers Studio Indigo, comprising a full footprint basement and extensive rebuild of the above-ground structure, the five-storey, 8,000 sq ft property has a broad palette of fine detailing and luxury finishes.

The villa has been rebuilt with a double basement to house a swimming pool and additional living space beneath the front and rear gardens.

The property comprises of a partial steel frame and traditional brickwork construction, new sash windows and stucco render – thus maintaining its traditional external appearance, whilst incorporating Eco Home principles and modern amenities.

“It has been great working with you over the past year… [the project] looks absolutely fantastic, and we have had nothing but compliments from everyone who has seen it.”
Mike Fisher, Studio Indigo

Photography: Joseph Asghar